MENU
0344-699000

Verhuizen doet U natuurlijk niet iedere dag, wij wel !


De meeste Nederlanders verhuizen slechts enkele malen in hun leven. Soms vormt verandering van werkomgeving hiervoor de aanleiding. In andere gevallen leidt een gewijzigde gezinssituatie tot verandering van woonruimte. Hoe het ook zij, er komt heel wat kijken voor een verhuizing goed is voorbereid en naar wens wordt uitgevoerd. Dat vergt tijd waarover lang niet iedereen in voldoende mate beschikt. Steeds meer mensen laten daarom hun verhuizing over aan een verhuisbedrijf.

Naast tijdwinst profiteert u bovendien van de ervaring van het verhuisbedrijf. Dat geeft rust en zekerheid in een periode van veel onzekerheden.

Voordelen van de ervaren verhuizer

 
Van Oort werkt met vaste verhuisteams die volledig op elkaar ingespeeld zijn. Gediplomeerde vakmensen die er voor zorgen dat alle breekbare, kostbare spulletjes veilig overkomen. 
Kosteloos worden alle benodigde verpakkingsmaterialen voor de verhuizing afgeleverd en na de verhuizing bij u opgehaald. Onze verhuiswagens zijn allen luchtgeveerd, beschikken over laadklep en worden uitsluitend voor verhuizingen en meubeltransporten ingezet. Bovendien is alle inboedel tijdens de verhuizing goed verzekerd. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De ervaring leert ons echter, dat een  goede verzekering op zich niet altijd voldoende is. 

De emotionele waarde van uw huisraad laat zich immers niet verzekeren. Daarom werkt Van Oort uitsluitend met gekwalificeerd personeel, dat elke verhuizing met de grootst mogelijke zorg uitvoert. En alert inspeelt op onvoorziene omstandigheden. Juist de deskundigheid en betrokkenheid van de medewerkers van H.J. van Oort Verhuizingen maakt dat ook uw verhuizing probleemloos verloopt.