MENU
0344-699000

Van Oort Truck Rent


Van Oort Truck Rent heeft zich gespecialiseerd in de verhuur van bestel- en vrachtwagens van klein tot groot, voor de korte, lang(er)e termijn en leasing. Door ons brede en kwalitatief hoge productaanbod proberen wij te voorzien in de wensen en behoefte van de zakelijk ondernemer maar zeer zeker ook de particulier.
 
Flexibiliteit, servicegerichtheid, gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en kwaliteit zijn kernwoorden die als een rode draad door onze organisatie lopen.

Kwaliteit

Om onze kwaliteit en servicegerichtheid te waarborgen dient er natuurlijk een goede informatie voorziening te zijn. In dit kader hebben wij getracht u via de website zoveel mogelijk informatie te geven van onze werkzaamheden, voorwaarden en specialiteiten. Naast onze specialisatie van bestel- en bedrijfswagens kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor uw vraag aan personenauto’s en zwaar materieel zoals nationale en internationale trekkers, dus mocht het door u gewenste voertuig niet op de tarievenlijst vermeld staan, dan is het zinvol ons te raadplegen.

Bezoek de site van Van Oort Truck Rent voor alle verhuur mogelijkheden